Vardagslyx

Lyxproblem

 

Efter att ha tränat i strumplästen igår (jag kom till gymmet och insåg att jag hade glömt träningsdojjorna… jag blir inte ens förvånad längre, haha), så åkte jag som sagt till Landskrona för att hälsa på min pappa och Ewa. De har varit i Spanien hela hösten och kom tillbaka i lördags, så pappa och jag hjälptes åt att julpynta lite. Titta så fin granen blev? Okej, Ewa hjälpte också till lite. Sedan åt vid god middag och såg på Pretty Woman. 

 

 

Jag går runt här i pyjamas medan jag surfar runt på diverse grejer och äter kakor, pappa är stolt över sina nya lampor och Ewa googlar julmatsrecept. Det är skönt att ta dagen lite som den kommer och och unna mig själv att inte stressa med någonting alls. Eller jag har i och för sig stressat lite med min kamera. Jag hade hoppats att den skulle komma idag, men så blev det fel med betalningen igen och till slut så upptäckte jag varför. Mitt kort är låst för onlineköp och om det inte kommer upp att man ska godkänna med bank-ID så måste man låsa upp det tillfälligt. Jag vet inte hur många gånger jag ringt till Amazons tyska kundservice nu. De lär snart spärra mitt nummer. Hursomhelst så verkar det som att den kommer på lördag. Självklart så hittade jag en annan kamera jag nu också vill ha, så att jag började fundera på att byta min order. Hur kan man vara så velig? Jag blir knäpp på mig själv! Fast jag är nog mer orolig för att jag beställt en för komplicerad kamera som jag inte kan hantera, haha.

 

Nu ska jag äta lite lunch, sen ta en dusch, klä på mig och ta tåget tillbaka till Malmö senare i eftermiddag. Det har varit skönt att komma bort från lägenheten lite och bli bortskämd med god mat och mysigt sällskap från familjen, men jag har en del att ta tag i hemma. Typ mitt liv.

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.