Shopping,  Weekend

Lördagsutflykt i nya kängor

Närsomhelst kommer Anneli och Cecilia och hämtar upp mig. Vi ska köra till någon plats uppåt Skånes västkust idag. Promenera och sedan tydligen gå på en skördemarknad. Som ni förstår har jag inte någon bra koll på planen för dagen. Jag vaknade till femton meddelanden där de redan bestämt vad vi skulle hitta på. Ni vet, lite som när ens föräldrar bestämmer över ens huvud vad som ska ätas till middag och man själv sitter där med sina Barbie-dockor i sin egen lilla värld och sporadiskt tittar upp på de vuxna. Fast det gör inte så mycket för jag är inte så bra på beslutsfattande under den berömda Lingonveckan. Det var länge sedan vi åkte iväg på utflykt och idag är det perfekt väder för det. Sol och ca 10 grader.

Förresten så har jag köpt nya höstkängor som är perfekta för detta ändamål.

Vagabond har bra grejer tycker jag. Alltid bra kvalitet och sköna på foten. Just det där senare är viktigt för mig eftersom att jag har ganska mycket problem med mina fötter. Knölar, krokiga tår och sådant.

Liten klack, svart nubuck och enkla detaljer. Jag är supernöjd! Här kan du hitta dem online, och dessutom billigare än vad jag betalade på Åhléns.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.