C'est la vie

Long time no see

IMG_2974

Hej vänner!

Det var ett tag sedan sist. Jag har faktiskt varit inne och läst era kommentarer ett par gånger. Jag blir så varm i hjärtat av det ni skrivit och ska ta mig tid att svara på dem sen. De senaste två veckorna har gett blandade känslor. Vissa dagar har varit bra, medan andra varit sämre. Några har inneburit både glädje och sorg. Jag har börjat gå hos en psykolog och det tror jag kommer göra stor skillnad för mitt välmående.

Jag ska skriva mer sen men jag börjar med att berätta om besöket jag hade föregående helg. Min kompis Anna var här. Vi cyklade mycket, solade, skrattade, pratade om Sydafrika, om nutid, framtid. Jag mådde utmärkt fram tills lördag kväll. Då tror jag att stressen och pressen inför och under besöket kom ikapp mig. Att städa, ta beslut, guida, oroa mig för att jag skulle må dåligt eller inte orka… Orken var det som saknades mest. Jag hade inte riktigt energi till allt det där jag hade velat att vi skulle göra. Som att casually sitta med en GT i handen på en härlig uteservering, gå på stan i några timmar (i första butiken fick jag sätta mig på golvet framför provhytten och alla ljud och människor gjorde mig alldeles matt) eller åka på utflykt till Falsterbostranden. Det fick jag dåligt samvete för. Plus att jag har så satans svårt för att ta beslut. Men Anna var bara tålmodig och det underlättar när den som kommer på besök är enkel, hjälper till och inte kräver så mycket av en. Så det var en lugn helg och överlag mådde jag bra.

Jag har fler bilder men måste förminska dem innan jag lägger upp dem. Jag vill inte sitta här framför datorn för idag är det så himla fint väder. Planen är att ta med lite mackor och kaffe ner till Västra Hamnen där jag ska hänga med min kompis Fanny. Vi är barndomsvänner sedan 28 år tillbaka men umgås inte så ofta längre pga olika livssituation. Trots det så uppskattar jag verkligen vår vänskap för hon är en de finaste personer jag känner. Hon är lika vacker på insidan som på utsidan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.