C'est la vie

Long time no see

 

Hej vänner. Jag tog en välförtjänt bloggpaus. Jag kände att jag hellre ville lägga min tid på annat ett tag, så det gjorde jag. Några gånger har jag tänkt skriva, men det har liksom inte känts så motiverande och jag tänker att om jag inte har någonting vettigt att skriva om så kan jag lika gärna låta bli. Inte för att jag gått sysslolös direkt. Just nu händer väldigt mycket, och så kommer det vara hela hösten.

 

I helgen var jag iväg på en liten weekend getaway med min tjejkompis Isabelle. Två kvällar och nätter på en kryssningsbåt och en dag i Oslo. Som vissa av er förstått så jobbar jag för ett rederi och som anställd får man vissa förmåner. Bland annat gratis resor och uppgradering till en av våra lyxigaste hytter ombord till en kostnad av tre biobiljetter. Vi hade det riktigt bra kan jag ju säga. Jag tänkte dela med mig av lite bilder, men först måste jag komma tillbaka till vardagen lite. Den nedersta bilden är tagen igår kväll från vår egna privata balkong och visar en vacker solnedgång medan vi seglade genom Oslofjorden. Vattnet var helt spegelblankt.

 

Nu är jag sist kvar på kontoret, men tänkte bege mig hemåt. Tanken var att åka förbi gymmet, men jag får nog ge upp den idén och sikta på att gå dit i morgon i stället. Just nu vill jag bara duscha, äta och se på Downton Abbey i sängen. 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.