Weekend

Så mycket bättre

 

När en del av ens liv för tillfället är lite kaos, så är det fint att andra delar av det väger upp med roliga och bra saker. Som en trevlig fredagskväll som slutar med barrunda till tre på morgonen, nya och härliga bekantskaper, tapasmiddag, ett besök till ikea, en vän som ställer upp när man behöver det, en massa skratt, nybakta kanelbullar, en mysig fika med en av de allra närmsta, ett spontant infall från en kompis att organisera en halloweenfest (jag vet redan vad jag ska vara – kan ni gissa??) och söndagsbrunch på Grand med helt perfekt äggröra och ännu bättre sällskap. 

 

Helgen har med andra ord haft mindre roliga inslag men desto fler bra sådana. Jag är så tacksam för att jag har så fina personer i mitt liv som ger positiv energi och som får mig att glömma bort de negativa aspekterna, även om det bara är för en timme. Det är guld värt. 

 

Nu är det jobb som gäller och jag ser faktiskt framemot att komma till kontoret, trots att det är måndag. Nu är det full fokus på deadline och i morgon kväll måste allt vara redo för lansering. Det känns skönt att vara nära målet.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.