C'est la vie

Living life at the most of it

Jag har ingen lust eller tid att blogga just nu. Det är massa grejer jag måste fixa med, flytt i helgen, njuta av solen, umgås med pojkvän och vänner. Leva helt enkelt. Det är bara 1,5 vecka kvar nu innan jag åker till Sverige så jag vill ta vara på tiden så mycket jag kan.

Igår var föresten en så himla trevlig kväll. Det började med en massa vin och middag hos C med några av hans kolleger. Underbara människor. Sen vidare till ett ställe vis Batignolle för mer vin och trevligt sällskap. Både jag och C drack lite mer än vi borde gjort så i morse var vi allt annat än pigga, haha! Myste och halvsov i sängen till lunchtid sen blev det pizza till frukost. Inte min favoritbakismat men han övertalade mig 😉 Men det var värt att vara lite bakis för gud så roligt jag hade, skrattade typ 5 timmar i sträck 😛 Tyvärr glömde jag minneskortet i datorn så det blev inga foton på hela kvällen. Irriterande.

Resten av lördagen har jag städat mitt crib och packat medans jag kollat på New Moon. Har tre stora kassar fulla med saker som ska slängas. Extremt roligt att göra när det är 26-27 grader ute och blå himmel. Men i morgon blir det troligtvis Versaille. Om jag glömmer minneskortet eller kameran då så GRÅTER JAG!
Nu ska jag ta en väska bort till C och senare ska vi iväg på något. Vet inte exakt vad men jag tror det blir en tidig kväll för jag är dödstrött. I morgon eller måndag är hans mamma så snäll och hjälper mig flytta mina grejer med sin bil. Kunde inte vara mer tacksam!

Eftersom jag inte bryr mig så himla mycket om min dator eller internet just nu så känner jag att det är bättre att inte skriva något alls än en massa blaj bara för saken skull. Därför tar jag en paus från bloggen ett par dagar.

Ni märker när jag är tillbaka! 🙂

À bientôt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.