Things I like

It’s a gift


Ett sött halsband som han fick kvinnlig hjälp att välja ut 😉 Fint va? Jag ska ha det ikväll!

Idag har jag flängt runt över hela Paris i typ 24 gradig värme på olika rendez vous. Jag vill inte riktigt berätta vad det handlar om ännu, before it’s set in stone så att säga 🙂 Men det har äntiligen börjat lossna nu och jag känner mig hoppfull inför sommaren.

Igår kom ju C tillbaka. Det var så mysigt att få kramas och pussas igen. Dessutom hade han köpte en present till mig, hihi. Han är så fin.
Vi åt middag hos hans trevliga föräldrar igår kväll. Något jag helt glömt bort att jag sagt ja till för 2 veckor sen, men det gjorde inget för jag tycker så mycket om hans familj. Jag känner mig helt bekväm och avslappnad för de är verkligen så himla okonstlade och snälla. Även hans syster och hennes fästman var där samt han systers gudmor med sin man. Underbart sympatiska och lättsamma människor som dessutom insisterade på att vi skulle komma till Wien när vi ville för att bo i deras stora villa. Hur gulligt är det liksom?

Nu ska jag ta en dusch, måla naglarna och sen iväg för middag med C och hans bästa vän som är på semester i Paris. Jag ska flytta denna helgen men vi ska försöka hinna åka till Versaille och kanske till kusten med.
Sommaren är tillbaka och det är långhelg! Kan det bli bättre? 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.