Things I like

I’ve been waiting for this day


Shortsväder idag!

Denna dagen började ju som sagt väldigt bra men den senaste timmen har det bara gått utför. Datorn krånglar, jag tror att jag fått svinkoppor i näsan och sen en massa andra irriterande saker. Gaaah!

Jag hade iafl en trevlig lunch med Linda, hennes kollega följde med också. Linda visste ett väldigt bra ställe där man kunde göra sin egen sallad. Skitbra grej! Dock skulle jag inte tagit broccolin. Uräcklig, blä. Men annars riktigt bra. Man fick en medelstor sallad plus en efterrätt för 8 euro. Riktigt billigt för att vara Paris!

Men ingenting kan få mig ur balans för just nu kommer troligtvis C’s tåg fram till Gare Montparnasse och nu måste jag skynda mig för jag ska möta honom i hans lägenhet om 45 min och jag är inte alls klar. Vi ska slappa lite hemma hos honom och lite senare blir det restaurang. Mysigt 🙂

Hörs i morgon!

0 kommentarer

  • Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

    åh när jag var i paris så var jag på ett sånt ställe där man fick mixa sin egna sallad..mmm.

    hoppas det inte är svinkoppor i näsan! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.