Vardagslyx

Petit déjeuner


I morse.

Det har varit en blandad helg. Men i det stora hela en riktigt bra och mysig helg(i Frankrike var det röd dag igår så de flesta var lediga då, i Sverige har ju annandag pingst bytts ut mot 6 juni) med lite fest, lite jobbig flytt och massor med mys. Jag har massa bilder att visa er så jag ska skriva mer om det senare eller i morgon.

Jag flyttade från mitt chambre de bonne som jag bott i det senaste halvåret i helgen, och idag var jag och hämtade depositionen samt lämnade nycklarna. Efter det till banken för att stänga mitt konto. Det var gratis första året och nu var sista veckan för att slippa betala för kortet detta året. Jag hann precis, haha! 😛 Ingen idé att ha ett kort när jag inte vet exakt när jag kommer tillbaka och om jag ska jobba här då.

Efter det var klockan bara lite efter tio och det var redan runt 22-23 grader och jag var hungrig och varm. Satte mig i skuggan på Starbuck’s och åt lite frukost. Vardagslyxigt, haha.
Sen handlade jag mat till middagen och i eftermiddag har jag vilat, städat och jobbat.

Jag gjorde en stor och god lasagne till middag som jag och Christophe klämt i oss. I morgon jobbar jag hela dagen och på kvällen blir det nog vernissage samt en födelsedagsfest. Därför ska vi nu koppla av och mysa med en film och äta massor med körsbär 🙂
Btw, så sitter Frankrike’s premiärministers son just nu i rummet brevid. En liten notis bara…

À plus!

0 kommentarer

  • Anna

    C'est cool de te voir écrire un peu à nouveau!

    Le fils de sarko?? C'est une blague non? C'est Christophe qui te fait marcher, j'en suis sure.

  • Christine

    Anna: Mais non, c'est pas le fils de Sarkozy. Premiärministern 😉 Il est un ami de le coloc de Christophe. Je ne le connais pas moi mais il était sympa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.