C'est la vie

Give me some time to relax


Från i söndags när det var betydligt trevligare väder. Nu regnar det och jag kan inte hitta mitt paraply…

Jag fick ett samtal från pappa igår kväll när jag var på vernissage. ”Är det busy tider just nu?”, undrade han och syftade på bloggen. Han och Ewa läser ju flitigt och jag antar att ni andra också undrar vad som händer. Ja lite för mycket just nu. Igår stressade jag hem för att duscha och byta om. C gnällde på mig för att jag inte hade tid att stanna upp och ”faire des bisous”. Sprang iväg med andan i halsen, 15 minuter försenad, för att möta Natalie och Laure för en expo på ett museum där en vän jobbar.
Efter det mötte vi upp C och en klunga av hans vänner eftersom hans tjejkompis Olivia hade fyllt år. Så det var lite öl och vin först på ett ställe i 19:e. Sen drog vi till en restaurang som hette Hotel de Nord och åt middag. En riktigt trevlig, men lite för sen kväll. Jag och C kom innanför dörren strax innan halv två och han skulle ju jobba idag.

Sanningen är att jag just nu helst skulle vilja ha en hel dag att bara ligga hemma med min dator och kolla alla nya avsnitt av alla serier jag inte hunnit se, blogga och bara njuta av att inte göra någonting. Jag gör ju bara trevliga saker men jag behöver vila. I morgon kväll blir det födelsedagspicknick med en massa folk vid Invalides så ikväll ska jag åka hem efter jobbet och bara ligga i mjukisbyxor och inte göra ett jota på hela kvällen. Jag längtar!

Nu ska jag springa iväg, var tvungen att vänta på tvättmaskinen som läcker. Man kan inte lämna den utan måste tömma vatten ur en skål stup i kvarten. Aah, vad är det med detta landet och fungerande maskiner och avlopp? Det finns liksom inte!

0 kommentarer

  • Ferferi

    Haha fungerande avlopp existerar inte i det här landet såvida du inte heter Carla Bruni typ… Fasiken vad roligt också att det heter 'faire des bisous'!! Hade jag inte hört innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.