Fun stuff

Vernissage & Födelsedagsmiddag


L’expo


En väldigt rolig uppstoppad hare, haha!

Igår kväll var jag på en vernissage med Natalie och Laure. Pauline jobbar på muséet och de har en artist som ställer ut där just nu. Han heter Charles Avery och kommer från Skottland. Otroligt duktig tecknare och väldigt coola saker. För er som är intresserade så ligger det i 19:e på 33 rue des Alouettes och stället heter Le Plateu. Det håller på ända tills den 8 augusti.

Efter det så åkte vi till ett ställe vid Jaurés där C och några av hans vänner var. Efter ett tag blev vi hungriga så vi gick till en restaurang nära Republique som hette Hotel de Nord. Riktigt trevligt ställe med god mat. Trots att klockan då var 22.30 så blev det en hamburgare för min del och pannacotta till efterrätt. Gott!
Det blev en riktigt trevlig kväll måste jag säga!Yummie!


Födelsedagsbarnet 🙂


Natalie i sin vanliga fotopose 😉

Nu kom precis C hem från jobbet och jag ska börja med middagen. Det blir enkelt med pasta, pesto, tmat och mozzarella. Jag är superhungrig!

0 kommentarer

 • nina

  Hej! Jag har hört att maten e dyr i Paris. Kan du ge tips på några bra men billiga mataffärer likaså restaurang eller café?
  Kram

 • Christine

  nina: Ja men det beror lite på vad det är. Billiga matbutiker är t ex Leaders Price och ED. L.Eclerc och Monoprix är väl medel, vissa grejer har samma pris som i Sverige och andra lite dyrare. De har dock ett mer välsorterat sortiment. L.Eclerc gillar jag men de finns inte mitt i stan utan brukar ligga lite i utkanten. Franprix är dyrt men har bra frukt och grönt och inte så dyrt.
  Du kan kolla på detta för tips på caféer och restauranger:
  http://christineiparis.blogg.se/2010/may/utkast-maj-9-2010-1.html#comment

  rebberis: Ja galet va? Hur snygg är inte jag då liksom om han valde mig av alla de där tusen snygga fransyskorna! 😉

  Magdalena: Ja det är ju sällan de har med den eftersom de är fega och olyckliga jävlar som egentligen skäms över hur sorgliga de är, haha!
  Maten VAR god 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.