Vardagslyx

A perfect sunday


Det började med mysig frunch vid Villiers. Efter det tog vi metron till 7:e där vi promenerade bort till 6:e.


Någon slags fakta-tidning och Le Figaro. Det är C i ett nötskal 😉


Och så jag med Marie Claire, haha


Vi köpte även med oss macarons från Ladurée


Och så satte vi oss under träden i Jardin du Luxembourg


Pauline och Yann satt på gräset vid Invalides, så vi gick dit och solade med dem en stund. Vi köpte med oss goda jordgubbar!


Efter det tog jag fel väg hem. Champs Elysées var avstängt och gjord till en trädgård. HELA gatan var full av människor och metrostationerna var avstängda. Och mitt i allt stötte jag på en bekant. Vad är oddsen?


På kvällen åt vi middag här med ett gäng och sen gick vi och tog ett glas vid Batignolles.

Förra söndagen var en sån där härligt avslappnande, mysig och ”vi gör lite vad som faller oss in”-dag. Jag gillar sådant. Faktiskt är det något jag sällan gjorde i Sverige. Ta vara på de små sakerna som gör att man mår bra och njuta av livet istället för att planera allt in i minsta detalj. Det hände kanske 1 gång i månaden att jag och en vän/familjemedlem/pojkvän bara gjorde lite sådär vad vi kände för.
Men det ska det bli mer av när jag åker till Sverige. Vilka är med mig? 😉

Nu kom C med lunch. En god sallad med kyckling och avokado är ju inte helt fel!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.