C'est la vie

Fransk kokkonst

Idag var min sista dag på jobbet. Det kändes lite melankoliskt. Jag är glad över att gå vidare och prova något annat men de är så underbara människor och lilla Simon har jag verkligen fastnat för så jag kommer sakna honom. Han är så söt!
De överraskade mig med en present dessutom. En fransk kokbok. Sjukt tung, haha! Jaha, där rök 10 plagg i packningen. Typ. Men gulligt av dem. De tänkte på att jag tycker om att laga mat 🙂

Nu är C hemma så vi ska åka för picknick vid Invalides. Vi är jättesena och skulle mött Natalie för 10 minuter sedan. Frustrerande. Men det blir nog trevligt ändå. Måste bara få mat i mig, är grymt hungrig!

Hoppas ni får en trevligt kväll!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.