C'est la vie

Livet från den ljusa sidan

 

 

Det regnar idag. Eller regn är en underdrift. Det är snarare som om alla änglar gråter krokodilfloder på samma gång. Det fullkomligt öser ner och en sådan här dag önskar jag att det var helg så jag kunnat ligga kvar i sängen och mysa i stället för att gå ut. Tyvärr är det onsdag och jag måste som vanligt bege mig till kontoret. Däremot har jag en trevlig middag tillsammans med Natalie ikväll att se fram emot. Sen är det faktiskt bara två dagar kvar till jag åker till Sverige. Det gäller att se livet från den ljusa sidan.

 

Bilden är från i fredags när jag och Christophe åt på restaurang. Jag älskar min kjol från H&M! Han tog fem bilder på mig för övrigt. Det här var den bästa. Han liksom trycker och hoppas på det bästa. Jag vet inte hur många gånger jag förklarar att man måste FOKUSERA bilden. 

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.