C'est la vie

4 Days Left

 

 

På fredag åker jag till Sverige. Inte ens ord kan beskriva längtan jag känner efter mitt hemland.. En hel vecka ska jag vara där. Det är nästan så jag vill börja packa nu för då känns det som att tiden går fortare. Jag köpte förresten två basplagg nyligen på Camaïeu. Jag brukar inte handla där eftérsom jag tycker att de har en lite tantig stil, men de verkar ha bra och billiga baskläder. De får följa med i resväskan till Malmö.

 

Jag behöver den här semestern. Jag längtar efter att vakna i syrrans gamla Dux-säng, göra en ostsmörgås till frukost för att sedan sätta mig i mammas soffa och titta på Nyhetsmorgon. Njuta av frisk luft och doften av havet. Det ska bli helt underbart.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.