Places in France

A Sunday in Fontainbleau

 

 

Jag och fransmannen har haft en riktigt mysig dag i Fontainbleau. Först gick vi genom Forêt de Fontainbleau. Det var så vackert. Som jag saknat skogen och höga träd! Jag har bott i en storstad större delen av mitt liv men trivs alltid bäst nära naturen. Skog, hav och vackra ängar ger mig ett lyckorus som inte går att beskriva.

Vi la oss på en filt i gräset och åt sallad vi tagit med oss. Läste, solade, åt goda körsbär, pussades och pratade. Sedan promenderade vi bort till slottet, le Château de Fontainbleau. Vi tänkte inte alls på att det var den första söndagen i månaden och då är alla museum i Paris gratis. Helt perfekt! Versaille är betydligt mer spektakulärt men det var ändå fint och roligt att att ha sett. 

 

Efter att ha gått och gått hela dagen är min kropp helt slut. Nu blir det en dusch och sedan några avsnitt Suits i soffan innan skönhetssömnen. Jag är ganska säker på att jag kommer slockna så fort jag lägger huvudet på kudden.

 

 

0 kommentarer

  • Jenny

    Jag var i Fontainbleau-Avon för två år sedan, tror hag att det var. Skogen ser verkligen ut som tagen ur en saga, och dekadansen i slottet…. Gick ni genom byn också? Så himla söt! Som en fransk version av Emmerdale, haha!

  • Michelle

    Åh, låter som en toppendag! Måste besöka Frankrike någon dag. När jag var yngre åkte vi till Dinseyland i Paris men såg inte så mycket mer av landet dock.. 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.