Fun stuff

Sticky Chocolate Cake

 

 

Igår kväll åkte vi hem till ett par vänner till oss i St Cloud, vilket är en förort sydväst om Paris. Vi grillade, skrattade, drack vin och hade en allmänt trevlig kväll.

 

Jag hade gjort en kladdkaka (som tyvärr inte blev så kladdig som den borde vara, men vad vet de om det?) som blev en succé. De tyckte det var roligt att man skulle äta den med vispgrädde. Själv tycker jag att det är helknäppt att äta chokladkaka med vaniljsås (fondant au chocolat/moelleux au chocolat). Jag ville få tag på svensk vispgrädde, men svenska affären har semesterstängt, så jag fick ta tråkig vispgrädde från mataffären och smaksätta med socker. Den smakar inte alls som hemma, but then again. Vad vet de om svensk vispgrädde? En dag kommer de smaka riktigt kladdig kladdkaka med svensk grädde, men den dagen den sorgen.

 

Jag ska gå och väcka min sjusovande pojkvän för idag har vi bestämt oss för att åka till Fontainbleau. Jag har aldrig varit där innan, så det ska bli roligt. Vi tar med lite matsäck och gör en heldag av det. Mysigt.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.