C'est la vie

Life in Technicolor II


St James Park i London

Just nu ligger jag i sängen. Ska snart släcka lampan och sova. I morgon måste jag plugga på förmiddagen, effektivt. Jag bloggar förresten från mobilen nu. Vi får hoppas att det funkar! En sak har jag iafl upptäckt och det är att det fungerar betydligt bättre att skypa från telefon till telefon. Tänk att man kan prata i mobilen till en mobil i ett annat land utan att det kostar något för samtalet. Dagens teknik alltså!
Nej om man skulle ta och sova. Jag lovar att bloggen blir roligare i helgen, så fort den jäkla tentan är över!

Bonne nuit!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.