C'est la vie

I can be your charity

Jag har suttit på biblan i drygt 2 timmar. Försöker få in allt plugg i minnet men det känns som att antingen går det in genom ena och ut genom andra, eller så börjar jag tänka på annat. Koncentration och självdiciplin är inte mina starkaste sidor direkt. Jag läser ganska okej på engelska men en kursbok på engelska är ju bara så himla drygt. Visst är det en internationell lonje men lektionerna är på svenska och provet likaså. Varför göra det så svårt?
Madde var mitt sällskap tills för en stund sen då hon dumpade mig för att fika med päronen. Glöm nu inte plugga ikväll!! 😉

I morgon är dessutom min födelsedag(not a very big deal, blir 26 år) och med tanke på hur bra informationen sitter(inte alls då vill säga) så kommer jag tvingas plugga i morgon. Kul. Vet inte ens vad jag önskar mig. Förutom ett set sprayflaskor för olja+vinäger. Kanske nya gardiner med, och en varm halsduk. 
PENGAR. Det behöver jag mest av allt. Om ni känner för att skicka lite pengar till mig så lämna mail så skickar jag mitt kontonummer. Se det som välgörenhet!

Nu ska jag ta och plugga ett tag till och sen inom Telenor och fixa internet på mobilen samt hämta skorna jag lämnade in för omklackning igår. 275 spänn fattigare…. Buhu! Jag kan ju iafl tacka Försäkringskassan för bostadsbidraget som betalar mitt internet. Alltid något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.