C'est la vie

Let’s continue as before

 

Regn idag, men såhär vacker var parken vid mig häromdagen när solen sken.

 

Okej, jag fortsätter skriva på svenska tror jag. Det var ju inte många röster som gjorde sig hörda. Som en av er skrev, eller ja den enda som kommenterade det, så kan jag hålla med om att bloggar förlorar sin själ lite när de börjar skriva på engelska. Det blir opersonligt på något sätt. Mitt språk är ju en del av mig och när jag till exempel pratar franska är jag inte riktigt mig själv till hundra procent. Jag kan inte vara lika kvicktänkt, skämta på samma sätt och känna mig lika självsäker. Samma sak blir det när man skriver på ett annat språk.

 

Sedan kan jag tycka att den här snygga kvinnan lyckats bra eftersom hon skriver så förbannat bra på engelska. Själv skulle jag nog tröttna efter ett tag. Även om jag är bekväm på engelska så är det inte mitt modersmål. På instagram skriver jag däremot alltid på engelska eftersom jag har följare från alla delar av världen.

 

Jag vill passa på att säga att det är så himla roligt när ni kommenterar, särskilt när det kommer nya läsare. Det inspirerar mig mer och gör att jag vill blogga oftare och skrivlusten ökar. Min blogg är öppen och det valet har jag gjort medvetet. Det är inte heller något tvång att kommentera, men jag tycker verkligen om när ni gör det. Oavsett om ni håller med mig eller inte. Mer sådant!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Elin Löwstedt

    ÅÅåH! Håller med dig så om kommentarerna! Det blir SÅ mycket roligare och man blir ju så hiskeligt glad! Inte för att jag har lika många läsare som du, men ändå 😉 En förklaring vad det gäller mig själv och tror många andra, är att man ofta läser bloggar på iPhone/iPad/annan telefon och då är det liksom lite krångligare att kommentera. Det är lite tråkigt. blogg.se och bloglovin’ borde fixa kommentarfunktionen via sådana enheter så det blev lättare minsann! Blogga utan någon respons någonsin känns ju lite sådär. Oj. Vad långt det blev! 😊

  • hedda

    om du gillar kommentarer och nya läsare kommer du bli glad nu – jag är både ny OCH kommenterar! Oj oj! Tycker din blogg verkar supermysig, vore dock väldigt intressant att höra hur det kom sig att du hamnade i Frankrike? Var det bara "C" som gjorde att det blev så? Kanske ska kika bak i ditt arkiv så jag får svar på frågan.. För övrigt håller jag med om den där språkbarriären, jag bor i Tyskland sen ett par månader tillbaka och trots att jag talar tyska nästan flytande vid det här laget är det inte samma sak som att prata svenska/engelska.. Hoppas långa kommentarer inte stör dig heheh.. tack för en fin blogg iaf! 😊

  • Christine&Paris

    Jag älskar långa kommentarer 😉 Kul att du gillar bloggen. Jag ska skriva ett inlägg om det för jag vet att det är fler som frågat efter det. Det kommer! Hoppas du får en fortsatt fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.