Malmötips

Lemongrass i Malmö

 

 

Malmö har de senaste 10-15 åren förvandlats från en tråkig industristad till en trendig och ständigt utvecklande stad. Mina föräldrar flyttade hit från Stockholm i slutet på 70-talet och mamma har berättat att då fanns här knappt någonting. Sedan hände någonting och helt plötsligt började staden leva.

 

Just restauranger har bland annat börjat poppa upp, en efter en. Jag har fortfarande en hel del kvar att avverka. Sedan finns det de som funnits där länge, men som jag av någon konstig anledning aldrig kommit till att besöka.

 

Lemongrass har jag gått förbi ett par gånger men ändå har jag aldrig ätit där. Vilket är synd, för här har vi en riktigt trevlig asiatisk restaurang med vänlig personal, mysig atmosfär och god mat. Tyvärr släppte inte min magknip, så det kändes inte som att jag kunde njuta fullt ut av maten. Det får helt enkelt bli ett till besök framöver.

 

Lemongrass ligger på Grynbodgatan 9, i Gamla Väster 

 

 
0

0 kommentarer

  • Elin

    Extra kul nu att tre restauranger i Malmö fått stjärnor i Guide Michelin! Finns verkligen massor av bra restauranger i Malmö, för alla plånböcker. Inte alls upplevt samma sorts utbud i Stockholm eller Göteborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.