C'est la vie

LE WEEKEND

 

 

Äntligen är det helg! Denna veckan har jag verkligen längtat efter fredagen för jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter. Ikväll blir det ingen vila däremot för jag har en kompis som ska firas. Hon fyllde år tidigare i veckan och ikväll blir det att dricka mojitos och ha roligt med vänner. Det ser jag fram emot!

 

I morgon däremot, då ska jag sova tills jag vaknar av mig själv. Efter diverse tråkiga hemmasysslor (ni vet, diska, städa, tvätta…) tänker jag sätta mig på en uteservering, läsa en tidning och dricka kaffe. Träna ligger också högt upp på listan över det jag vill göra i helgen. Nu får det vara slut med det här slackerlivet.

 

Vad ska ni göra i helgen?

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.