Paris

Le Louvre at Night

 

 

Igår kväll bjöd en snäll vän mig på middag. För att smälta maten gick vi en kvällspromenad via Les Halles och vidare ner till Louvren. Såhär fint kan det se ut där på kvällen. Just igår var muséet öppet till sent och man kunde gå in utan att betala inträde. Jag är inte så stort fan av just Louvren så jag gick inte in, men det var så vackert med allt som var upplyst så jag kunde inte låta bli att ta ett par bilder.

 

Just att promenera i Paris på kvällen är nog bland det mysigaste jag vet. Med allt som lyser ger det en speciell atmosfär till staden. Det finns en anledning till att Paris kallas för ”The city of lights”.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.