Tankar & Funderingar

Decisions

 

 

Ibland är det svårt att lyssna på magkänslan när hjärtat och hjärnan säger olika saker. Ni vet då man insett vad man egentligen bör göra, men så kommer rädslan för var det beslutet kommer medföra. Nu har jag dock bestämt mig. Det känns rätt. Jag låg vaken länge igår kväll och ju mer jag tänkte på det, desto mer säker blev jag. Det här kommer bli bra, det vet jag. Vad det handlar om kommer ni få reda på i sinom tid. Det lovar jag. 

 

Hur härligt är det inte med lördag förresten? Veckans härligaste dag. Jag kunde inte sova i natt så jag känner mig ungefär som att jag är bakis och blivit överkörd av en lastbil, men det gör ingenting när det ska bli fint sommarväder hela helgen och jag har trevliga lördagsplaner. Jag sitter med min frukost i sängen och ska titta på senaste (säsongsavslutning, buhu) Hart of Dixie innan jag gör mig i ordning.

 

Jag har förresten upptäckt en helt underbar artist, som jag bara måste dela med mig av. Om du gillar Coldplay och all musik i serier som Grey’s Anatomy och One Tree Hill kommer du troligtvis gilla Andrew Belle också. Den perfekta chill lördagsmusiken enligt min mening. Här är två av mina favoritlåtar.

 

 

 

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Emelie

    Vad nyfiken man blir på ditt hemlighetsmakeri – blir lite som en cliffhanger.. Ser fram emot att höra vad det är när du är redo att dela med dig 😊 Angående Café Monceau: Vi var där kring 9-9:30, och då var det heltomt.. När äter Parisarna sin frukost, egentligen? Däremot var de faktiskt inte så snorkiga, bara så… Frånvarande. Men jag klandrar dem faktiskt inte heller. Däremot är det synd att det blivit så dyrt, ja. (Du bor visst i 17:e också, va? Själv ska jag flytta till 16:e, men hjärtat mitt ligger fortfarande i 17:e arrondissemanget!) Ps. Tack för musiktipsen – mitt i prick!

  • Malin

    De blir nog bra, vad det än är du har beslutat dig om! Ibland skall man hoppa, ma landar alltid igen då marken är fast under en.lycka till:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.