My Sweden

Swedish Archipelago

 

 

I dag är en sån där dag då jag längtar till Sverige lite. Mest till Roslagens skärgård. Jag drömmer mig bort till ljudet av skvalpande båtar, fiskmåsar och absolut tystnad. Jag längtar efter att bada i havet och hoppa från badklippor i insjön. Jag ser fram emot att cykla på grusvägar, springa barfota på gräset, plocka färska hallon från grönsakslandet och sitta ute sent ljusa sommarkvällar. Vakna utvilad i ett tyst rum med blommiga tapeter och äta frukost ute i morgonsolen. Det är nästan så jag kan känna doften av nyklippt gräs och grillspett. 

 

Det är min favoritplats på jorden, utan konkurrens. Dit ska jag i sommar. Utan tvekan.

 

Nu ska jag köra ett träningspass på gymmet och sedan längtar jag efter en lugn kväll med en bra film. Det är du och jag ikväll, sängen.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.