Paris

Overlooking Paris

För att kompensera min bristande energi för att uppdatera bloggen, får ni här ett bildregn från är jag var uppe på taket av Montparnasse för ett par helger sedan. Anna var på besök med sin mamma och frågade mig om jag ville följa med dem upp i tornet. Då jag under mina fem år i Paris aldrig varit däruppe, tyckte jag att det lät som en spännande lördagsaktivitet. 
Vi hade gott sällskap av turisterna däruppe och jag kände mig för första gången på länge som jag turistade i min egen stad. Det var faktiskt ganska roligt. Jag var lite skraj när jag insåg att vi skulle åka hiss 56 våningar upp, men när jag fick se utsikten glömde jag bort att vara höjdrädd. Det kostar 14,50€ men det är det värt. Det var en helt spektakulär vy och vi hade full utsikt över Paris alla monument, förutom Tour Montparnasse då vill säga.
För den som vill få en overklig utsikt över Eiffeltornet kan jag verkligen rekommendera ett besök. Vi var där en lördag vid halv elva, och köade inte mer än tio minuter.

Det här inlägget råkade visst komma upp sent igår kväll, vilket inte riktigt var meningen. 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.