Weekend

Out on the Weekend

 

 

Helgen kom och gick, som vanligt går den lite för snabbt. Jag hade en bra helg faktiskt. Umgicks med vänner, tog det lugnt hemma och blev bjuden på middag borta. Det är alltid lite lyxigt när andra lagar middag till en. De här bilderna tog jag i förra veckan när jag och Erin promenerade i Tuileries. Då fick vi en välbehövd paus från skurarna som kommit ganska frekvent de senaste veckorna.

 

Måndagen var stressig. Inte för att jag var förvånad över det då jag visste att jag hade massor med jobb att ta igen, men det tog sin lilla tid att gå genom de där 142 mailen. Idag är det lite lugnare som tur är. Efter några dagar med för lite sömn ser jag fram emot att gå och lägga mig tidigt. Min kollega så till mig igår: ”How are you Christine? You look sick..”. Då vet man att man är i behov av skönhetssömn.

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.