Paris

LE LOUVRE

 

 

Jag gick förbi Louvren häromdagen och med det vackra kvällsljuset kunde jag inte låta bli att ta några kort. Man förstår inte förrän man ser det på riktigt hur mäktig denna byggnad är. Den är så stor så den sträcker sig 1,5 metrostation. Tänk er om man skulle vara i längst bort i den norra flygeln och ta sig längst bort till den södra flygeln. Även om man springer tar det säkert 20 minuter. Eller jag har ju ingen aning, det här med att beräkna avstånd är inte min starka sida. Men stort är det i alla fall.

 

Om ni vill besöka Louvren är det stängt på tisdagar. Bara så ni vet. Själv har jag varit där två gånger och det räcker. Nu har jag sett Mona Lisa. Två gånger.

 

Fast jag ska så klart dit för att se den här konstnärens tavlor ställas ut på ett av världens största museum i juni…

Så häftigt!

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.