C'est la vie

When birds are singing

 

 

Idag var det sådär ruggigt Paris-kallt. Rått och kallt så det går in i märgen. Februariväder när det är som värst. Jag var så frusen när jag kom hem så jag skakade i hela kroppen. Jag var tvungen att äta middag i sängen bara för att få värma mig under täcket.

 

Däremot verkar det som att det ska bli varmare och bättre väder i helgen. Gud som jag längtar efter att kunna gå i trenchcoat och lägga mössan på hyllan. Vi pratade om det idag på jobbet, hur skönt det ska bli när våren kommer. Det är då jag tycker som bäst om Paris. När fåglarna kvittrar och träden blommar. Men snart så!

 

 

 

0 kommentarer

  • annelie

    Åååh GUD vad gott med cola! Mitt nyårslöfte är ingen läsk eller godis på hela året, det har gått 59 dagar idag och jag tror läsken kommer bli svårast! Våren väntar nog bakom hörnet, vi hade 8 grader varmt och strålande sol i Stockholm igår, jättehärligt!! Jag har utmanat dej i min blogg 😊)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.