C'est la vie

Last night, last day

Festen igår var… ja vad ska man säga? Vi gick hem 00.26 och var inte de första att lämna festen, det säger väl en del kan jag tänka. Det var mestadels en klientel av överklass-folk med dyra skor, städerska-strukna skjortor och falsk utstrålning. Musiken var för låg och människorna var för stela. Not my cup of tea. Värdinnan var dock lika söt som alltid och värden, hann jag inte prata med förrän jag sa hej då, haha.

Nu har jag ätit frukost i sängen och ska kolla på lite DHW innan jag hoppar i duschen. Sen blir det lunch hos svärisarna. Efter det ska vi nog bara strosa runt. Kramas och bara vara. Det är ju min sista dag här i Paris så jag ska passa på att njuta så mycket jag kan.

Jag vill inte åka hem…

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.