Outfits

Vin rouge

Det är fint när man hittar kläder i garderoben som man glömt bort att man hade. Som denna tighta kjolen och de vinröda lackpumpsen t ex som jag hittade i mitt förråd för ett par veckor sedan. De hade jag på mig igår kväll. Till det smycken från Åhlens(korset) och en liten butik här i 8:e(fjädern, som från början hade fler grejer på men jag har tappat dem) och ett grått linne. Linnet är föresten från det franska märket Bernice och följde med en modetidning. Haha! Jo, ni vet ju vid detta laget jag att är bra på att fynda.

Nu ska jag dra på mig någonting annat festligt, sminka mig lite och sticka iväg till Place de Clichy på fest. Jag känner mig inte så peppad men kanske ändras humöret med lite partymusik i bakgrunden.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.