Things I like

One of those perfect daysClub Lacombe. Godaste club sandwich i stada!


Kavajen var inte på länge. Det har varit varmt idag! Allt är för övrigt från H&M. Förutom skärpet och väskan.


Parc Monceau

Jag och älskling hade en fin eftermiddag ihop. Först blev han bjuden på lunch av mig på Lacombe. Jag var ju tvungen att äta deras goda club sandwich innan jag åker hem! Sen promenerade vi ner på ett överfullt Champs Elysées så jag kunde bli döv av musiken på Sephora(HATAR den butiken men har lovat en kompis att köpa med en grej hem) och fortsatte upp till St Philippe de Roule så jag kunde få en mocha frappe som tyvärr saknade kaffe(kom på det när vi redan gått för långt, argh!). Vi passerade sen Parc Monceau innan vi åter gick hemåt.
En bra eftermiddag.

Ikväll blir det inflyttningsfest! Hmm, what to wear?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.