C'est la vie

Trying to stay positive

Efter lunchen idag har jag och C promenerat över halva stan. Jag har även sagt ungefär varannan minut hur mycket jag inte vill åka hem. C själv är ”in denail” och låtsas som det regnar. Han tycker det är bättre säger han. Jag tror jag ska ta till den försvarsmekanismen jag med resten av kvällen. Han hjälpte mig föresten med en lista över positiva saker med att komma hem till Malmö. Nummer ett på listan: Kanelbullar. Fast jag tror mer det är etta på hans lista över saker han saknar i Sverige. Det och prästost slåss nog om första platsen.

Nu har jag packat och är redo för min sista kväll i Paris för denna gång. Innan middag ska jag iväg och träffa Janis för en apero vid Pigalle.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.