Längtar efter varma vårvindar

Idag har varit en sådan där arbetsdag jag helst bara vill radera från minnesbanken. Jobbig, påfrestande och den ena motgången efter den andra. När jag äntligen slutade gick jag bort till busshållplatsen med den iskalla vinden emot mig som letade sig ända in i benmärgen. Det har varit galet kallt idag. Efter att ha hämtat upp några grejer hemma hos syrran åkte jag raka vägen hem och placerade mig i sängen under täcket. Här har jag suttit sedan dess, med undantag för att värma lite mat, kissa och dricka vatten. Eftersom att jag inte alls mår bra för tillfället så tänker jag lägga mig tidigt och hålla båda tummarna för att en god natts sömn både gör att magkatarren lindras och att förkylningen jag känner i kroppen inte bryter ut.

Just nu har jag bara den där resan söderut i sikte. Jag längtar efter ljumma vindar i stället för isande blåsväder, ballerinaskor på fötterna i stället för kängor med två lager strumpor och värmande sol i stället för ett grått molntäcke. Fem veckor kvar.

Bilder från en weekend i april 2016 när jag och en vän strosade runt på gatorna i Rom. Ser du damen i fönstret?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen