Weekend

La famille

Igår var det kalas för brorsonen och brorsdottern. Melvin fyllde 8 år i torsdags och Sally fyller 5 år nästa måndag, så de brukar slå ihop födelsedagarna med ett kalas. Eftersom att hennes favoritfaster Julia inte var där så ville Sally mest vara med mig. Jag lär bli förpassad nästa gång men det kan jag överleva. Man tager vad man haver, som det heter.

Kvällens happenings:
* Sally sminkade mig med blå ögonskugga, glittrigt läppglans och väldigt rosa kinder från sin nya sminkpalett. Vem behöver en professionell makeup-artist när man har gratis barnarbete att nyttja? Jag har tyvärr inget bildbevis men jag lovar att jag blev otroligt tjusig.
* Det var även en episod maratonätande av choklad som innebar att jag tillbringade all tid med att se till att inte få chokladfläckar på mina nya, blå byxor.
* Hunden Bosse, och familjens nya medlem, bajsade lite överallt och åt sedan upp det. Väldigt fräscht. Ännu en anledning till att jag inte gillar hundar.

Sedan minns jag inte mer eftersom att jag har minne som en guldfisk.

Bilderna ovan är däremot inte från igår utan från påskafton. Då var det lite bättre väder jämfört med den här helgens hagel, snöblandade regn och kalla vindar. Jag visste att det där härliga vårvädret förra veckan var för bra för att vara sant. Förhoppningsvis vänder det snart för det var inte alls kul att dra fram höstjackan och mössan igen.

Nu väntar jag på att Louise ska bli klar med ett yogapass. Planen är att först göra lite arbete på datorn och sedan ska hon hjälpa mig att fixa i lägenheten. Så nu ska jag klä på mig så att jag är redo sen att lämna lägenheten.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.