Hemmafix och en seg måndag

Jag hade en minst sagt intensiv dag eftermiddag igår. Louise och jag satt lite för länge på Nostra framför våra datorer, men jag fick i alla fall gjort en massa admin för styrelsens räkning. Dessutom hittade jag några jobb som jag tänkt söka så att skriva ansökningar för det är vad jag kommer prioritera i veckan. Mitt nuvarande jobb tar ganska mycket energi så jag kan väl inte påstå att kreativiteten och inspirationen flödar, men jag behöver verkligen börja söka till hösten.

När batteriet på min dator dog åkte vi hem till mig och möblerade om min lägenhet. Det är riktigt bra nu kan jag säga. Medan jag lagade ihop en sen middag spikade hon upp tavlor och helt plötsligt såg det ut som ett helt annat hem. Jag ska visa sen! Jag har världens bästa vänner som hjälper mig få ordning på mitt (o)organiserade kaos, både i hemmet och i huvudet.

Tyvärr kunde jag inte riktigt komma till ro när jag väl hade dammsugit och duschat så det blev inte tillräckligt med sömn i natt. I morse ville jag verkligen inte gå upp ur sängen. Idag är således en ganska trött och omotiverad måndag. Fast det kanske är bra när veckan börjar lite segt för då är i alla fall sannolikheten större för att motvinden byter riktning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen