Fun stuff

Behind the scenes

Jag hade en så himla rolig kväll igår. Egentligen ville jag bara hem till min säng när jag slutade jobbet igår men hade bokat in en fotografering som jag inte kunde avboka. Min kompis Daniela och hennes vän Lina håller på att starta ett företag ihop, och behövde någon som fotade för deras hemsida och sociala kanaler. Så de frågade mig om jag ville göra det. Vilket jag såklart ville! Otroligt smickrande att de har förtroende för att jag kan leverera fina bilder åt dem. Jag får lite betalt för det men ser det också som en möjlighet för mig att utveckla mitt fotograferande. Min lilla Canon (det är en hybrid) är minst lika bra som en stor proffskamera, men nu får jag lite lust att investera i en riktigt bra dito. Åtminstone i fler objektiv.

Det var så roligt att tiden bara sprang iväg. Så fort det blir varmt igen så ska vi fotografera utomhusbilder också. Jag längtar redan! När vi var klara köpte jag och Daniela varsin kebab, sen promenerade vi hem. Jag la mig direkt men kunde inte somna och så har det varit en stressig dag på jobbet så jag är ganska glad över att det är fredag. Jag befinner mig inne i stan nu och väntar på mamma. Vi ska köpa födelsedagspresenter till mina brorsbarn och sen fika. Ikväll tänker jag bänka mig i soffan och se på film. Det ser jag verkligen fram emot.

Ha en riktigt fin fredagskväll mina vänner!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.