Vardagslyx

Kvalitetstid

Jag gick upp tidigt idag så jag börjar redan bli ganska trött. Ingen powernap hinner jag med heller. Däremot köpte jag med mig hem lite god ost och färsk baguette. Det ger lite energi i alla fall för en stund.

Nu ska jag fixa lite grejer och senare ska jag träffa Christophe en kortis för en kaffe i solen. Han jobbar ganska långa dagar (i Frankrike går man tidigast hem kl 18, notera tidigast, Christophe jobbar ofta till kl 20) och den enda tiden vi har ihop på vardagarna är på kvällen efter middagen. Så en lunch eller kaffe på eftermiddagen då och då är såklart mysigt. Kvalitetstid och några pussar, det behövs.

0

0 kommentarer

  • Yohanna

    guuuuuuuuuu' så jag längtar efter avocado och goda ostar när jag ser den där bilden!!! Muuuums!!! <3 Hoppas det smakade lika toppen som det ser ut?? Tusen tack för din kommentar – jag håller med, det är såååå drygt å ta bort sminket på kvällen, jag slarvar till och med att ta ut endagslinserna ska du veta 😉

  • Karin

    Okej Paris är verkligen inte som Nice på den punkten. Här jobbar man typ fram till 17-18, och då ska tilläggas att det är "siesta" mellan 12-14 och då jobbar man SÅKLART inte!

  • Karin

    Haha tack, vad snällt av dig! Och nej, tror parisarna jobbar en hel del mer än sydborna gör 😉 här nere är de väl lite kända för att vara lata, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.