C'est la vie

Kunde börjat bättre

Min dag kunde börjat bättre. Jag upptäckte nämligen att min kyl hade lagt av när jag gick in i köket för att fixa frukost. Det kunde inte varit en sämre dag för det än just denna tisdag. Sen efter ett antal samtal så skulle pappa och Ewa hjälpa mig hitta en ny kyl… och så helt plötsligt så brummade den på som vanligt. Skumt.
Men lampan är trasig och den sjunger nog på sista versen nu, så det är nog dags att byta ut skiten.

Men thank god att jag slapp det problemet nu iafl. Tänk att släpa alla kyl och frysvaror fram och tillbaka till mamma. Inte kul.

Jag vaknade först kvart över åtta till tonerna av John Legend. Trodde först att jag ändrat alarmlåten, men det var Sophia som ringde. Hade glömt bort att jag bett henne ringa och väcka mig. Men jag var så himla trött efter ännu en natt av dålig sömn, så jag somnade om en timme till.
Det blev ganska sent igår. Först gick jag och mötte upp med Sophia och Annamia och hängde med dem för de skulle äta. Sen gick jag och Sophia och köpte godis som vi åt så snabbt när vi gick och pratade så vi typ blev anfådda, haha!
Efter det gick vi hem till henne där vi låg på soffan i ett antal timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Men det var jättemysigt. Hon är en av få jag verkligen kan prata om allt med. Hon ser saker ur synvinklar som kanske inte jag eller någon annan gör, och hon dömmer aldrig och är alltid glad för min skull och peppar och stöttar. En person som jag är så himla glad för att ha i mitt liv. Och jag finns ju såklart alltid där för henne.
Men vi är ju familj, mer som systrar än kusiner. Och systrar finns alltid där för varandra. 🙂

Nej nu har jag varit nog filosofisk och djup för idag. Nu ska jag göra något jag inte gjort på länge.
Kan ni gissa vad det är?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.