C'est la vie

Keep the memories, but look forward

Min måndag har inte direkt varit så spännande. Det mesta är stängt i Frankrike på måndagar, så det är liksom ganska skönt att bara slappa. Har bloggat, läst bloggar, mailat folk, lagt upp bilder på Facebook.

Gjorde pannkakor till lunch. Leo blev alldeles till sig när jag hämtade honom i skolan och jag sa att jag gjort crêpes som han skulle få till mellanmål. Dreglade som en hund och blev helt stirrig, haha! "Crêpe? Ååååhh, j’adore!!"
Sen lämnade jag honom på simbassängen och gick förbi apoteket för att fråga om de hade något som hjälper mot finnar. Det gick ju inte sådär jättebra att förklara och kvinnan kunde knappt engelska. Hon slog upp en översättningssida på google för att försöka förstå, haha! Men hon ska ha cred för sin ansträngning. 😉

Note to self: Kolla upp ord i ordboken nästa gång du går till pharmaciet. Särskilt sådana du behöver för att köpa det du vill köpa.

Det är lite trist med vardag igen. Helgen var så himla rolig och mysig och visst har man minnet kvar, men det känns tråkigt att inte få uppleva det igen. Att lära känna personer som man sen inte har möjlighet att träffa igen.
Men så är ju tyvärr livet. Har iafl något trevligt att tänka tillbaka på och minnas. Och dessutom någonting väldigt roligt att se fram emot! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.