Things I like

Just go bananas


Min goda frukost idag

God middag på er. Hoppas att allt är bra med er? Själv undrar jag var solen gömt sig. Den lyser inte med sin närvaro just nu. Dessutom verkar det vara kallt idag. Vilket gör att jag nog mest känner för att stanna kvar här inne. Ska se en film nu tänkte jag.

Måste föresten tipsa om ett gott och nyttigt alternativ till frukost/mellanmål. Flingor med skivad banan, färska jordgubbar och så lite solrosfrön på. Mjölk till det. SÅ gott! Man kan ju självklart variera sig och byta ut t ex jordgubbarna mot hallon eller blåbär. Eller någon annan frukt man gillar. Både nyttigt och mättande 🙂

Ha en fin dag!

0

0 kommentarer

  • Maria

    Åh, brukar också äta sån frukost. Jordgubbarna som finns nu är faktiskt goda.

    Jag åker till IKEA i Villiers-sur-Marne. Man tar RER A till Noisy-le-Grand Mond d'Est och buss därifrån. Den ligger rätt bra till för mig eftersom jag bor på den linjen men om man bor inne i stan finns det nog andra som ligger närmare! Haha, jag köpte hushållsost, saltlakrits och Delicato-bollar när jag var där:D

    Haha, jag har också SG och min kille jobbar där men jag tror att alla banker är samma skit faktiskt. De är så SJUKT efter jämfört med Sverige.

    Jag hade nog bara bra timing när jag fick jobb på svenska caféet, de behövde folk just då när jag sökte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.