Okategoriserade

The Garden Collection


La Collection Garden, som det heter på franska 🙂

I dagarna släpptes tydligen The Garden Collection. Jag blev lite förvirrad eftersom att jag köpte mitt blå linne från den kollektionen redan för 1 ½ vecka sedan. Då fanns det redan en massa kläder i H&M-butikerna här. Har det släppts i flera omgångar?

Hur som helst så verkar det har varit hysteri i Sverige. Folk slogs i princip om den hypade tunikan, eller hur var det? Nu säljs allt på Tradera för det dubbla priset. Vem vill betala 700 spänn för en ful röd gräddbakelse till jacka? Tydligen några stackars desperata satar.
Här i Paris verkar det inte vara lika mycket hysteri. Det mesta finns kvar och folk är någorlunda civiliserade shoppare.

Jag är dock glad för mitt linne, men där får det räcka. Man kan ju inte ha ALLT 😉

Har ni shoppat från The Garden Collection?


De beiga shortsen skulle jag gärna tacka ja till. Men tyvärr tackade min plånbok nej…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.