C'est la vie

En scitzofren vår


Jag saknar de där 19 graderna som vi hade för 2 veckor sedan…

Var tog den härliga vårvärmen vägen? Idag började det ösregna på eftermiddagen och temperaturen sjönk till 6 grader. Nu är det blå himmel igen, inatt kommer det säkert regna igen.
Kan vädergudarna bestämma sig någon gång? Jag vill börja använda min jeansjacka och spendera dagarna på gräset i Parc Monceau med en glass och senaste Glamour. Jag vill gå i shorts och sandaler. Jag vill gömma mig bakom solglasögon på Le Malakoff med Paris godaste café creme och fint sällskap i bara en tunn t-shirt.

Nu vore en sån där perfekt kväll att avsluta dagen på en uteservering med kvällssolen i ansiktet och med ett glas vitt. Men jag jobbar sent ikväll, tyvärr. Istället sitter jag och längtar tills i morgon kväll. Den som väntar på något gott väntar sällan för länge.
Eller hur var det? 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.