Outfits

Dots and DiorDet var från början två örhängen av detta Dior-halsband. Men jag tappade det ena(600 spänn kostade de och jag hade haft en skitdag på jobbet den dagen så ni kan ju tänka er hur mycket jag grät), så jag gjorde ett halsband av det istället.

Efter lite skype-snackande med kusinen så känns nu humöret lite bättre. Allt brukar ju lösa sig och Christophe har även lovat att hjälpa mig med det här bankproblemet. I wont let it get me down!
Nu har jag ätit en sen middag bestående av pasta och pastasås. Väldigt fantasifullt. Hmm, kanske borde äta något bättre än så men såhär en deppig måndagskväll är jag inte så peppad att ställa mig och laga värsta komplicerade grejen. Det får funka ikväll. 

Jeans, Mango. Skor från en liten kinesbutik vid Montparnasse. Prickig blus, Zara. Ring, Pimkie. Armband från Marocko och JC. Halsband, Christian Dior.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.