C'est la vie

June First

 

 

Tänk att det är första juni idag! Det är ju helt galet vad tiden går snabbt. Halva året har passerat och vi går nu in i den officiella sommarmånaden. Om 1,5 vecka åker jag till London och om knappt en månad är det två veckors semester i Sverige som gäller. Gud vad jag längtar! Ni anar inte. Svensk sommar med jordgubbar, grillkvällar och ljusa nätter. Finns det någonting bättre? 

 

Igår på eftermiddagen åkte jag ner på stan för att träffa Linnéa som är i Paris över helgen. Hon flyttade tillbaka till Sverige tidigare i våras och det verkar redan som att det går bra för henne där. Jag är glad för hennes skull! Vi åt glass, pratade om ditten och datten och strosade runt lite i Marais. Efter vi skiljts åt gick jag en liten runda på stan. Inte för att jag borde shoppa nu men man kan ju alltid titta. Jag hittade en riktigt fin klänning på NafNaf men den fanns (som tur var) inte i min storlek. Egentligen borde jag inte köpa någonting alls nu, för det sista jag behöver är mer kläder, men en söt sommarklänning skulle jag vilja ha. Någonting liknande som den här klänningen Carrie har i ett avsnitt av Sex and the City. Frågan är var man hittar en sådan?

 

Det ser ut att vara ganska fint väder idag. Växlande sol, men nog runt 20 grader i alla fall. Jag får väl ga ut en runda. Kanske sätta mig i parken med en bok. Först ska jag dock titta lite på Sex and the City-filmen medan jag kör en maskin med tvätt.

 

 

 

0 kommentarer

 • Emelie

  Jag håller helt med dig! Svensk sommar är något speciellt. Därför jag är så glad att jag faktiskt hinner med midsommar här uppe, för jag kan inte tänka mig att det smäller lika grant i Paris som det gör här! Kubb, umgänge, blomster och grillning, så ska det vara! NafNaf är rena fällan. Köpte en klänning för som jag totalälskade, för mer än 100 euro! Där vågar jag nästan inte gå in mer, så mycket fint som det finns.. Det är den vid Ternes du pratar om, visst?

 • Christine&Paris

  Åh lyckost! Vi brukar ordna en picknick med det svenska gänget på midsommar, men det är ju inte alls samma sak som i Sverige. Nästa år skulle jag vilja ha en klassisk midsommar i skärgården! Jag var på den som ligger på Champs Elysees, men du har rätt i att det finns en vid Ternes också 😊

 • Elaine

  Jag var i Paris förra veckan med min pojkvän. Synd att man inte råkade stöta på dig, då hade du fått höra hur bra sin blogg är. Dovk är det ju förståligt då vi bodde i helt andra områden. (Tror jag). Jag tänkte faktiskt på att flytta dit och bo som dig. Det skulle verkligen vara bra för min franska (som jag dock klarade mig ganska långt på ändå) . Hur som helst shoppade jag loss som en galning i Les Halles. . New look var en riktig fälla för mig. Nafnaf verkar dovk ha bättre kvalité…

 • Ida B

  Eftersom att jag har sett att du kollat så mycket på Hart of Dixie så blev jag nyfiken och kollade på första avsnittet i förrgår. Och ska precis sätta på avsnitt 7… Inte så jättebra nu i slutspurten av ettan på gymnasiet direkt.. Men herregud jag förstår verkligen varför du är fast! Såå bra! Och deras dialekt hahaha!

 • Christine&Paris

  Haha, aww vad söt du är 😊 Ja New Look är farligt. Hoppas ni hade en fin helg! Och du borde absolut testa att bo i Paris, livet är kort 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.