C'est la vie

It’s oh so quiet. Shh. Shh…

 

 

Nu märks det mer och mer att folk är på semester. Det är (förhållandevis) lugnt på metron, inga köer på lunchställena och i kontorskvarteren ekar det tomt. Den här bilden tog jag på vägen till metron ikväll. Till vänster ser ni en del av la Bourse, alltså Paris börshus. Jag tyckte ljuset var så fint.

 

Jag kom hem och ställde mig direkt och skrubbade badrummet. Det var på tiden kan jag tala om. Det här med städning får liksom komma i andra hand just nu för det finns ingen tid i veckan och ingen ork/lust på helgen. Som min mamma brukar säga: Lite skit rensar magen. Jag kan ju addera: Att inte bry sig så mycket om skiten lugnar själen

 

Nu blir det dusch, glass och serietittande i sängen.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.