C'est la vie

It’s getting hot in here

 

 

Det är helt sjukt varmt här nu. 35 grader har det varit idag. Jag smälter bort och längtar efter hav och friska vindar. Det är nackdelen med att bo i Paris. Det finns varken sjö eller hav i närheten. Jag är uppvuxen i Malmö och spenderade varje sommar i skärgården när jag var yngre, så för mig är det en pina att spendera sommaren instängd i inlandet. Jag klarar inte sådan här hetta.

 

Jag tackar Evian för deras billiga Eau Thermale som svalkar lite. Avène har också en som är bra, om än snäppet dyrare. Den på bilden är stöldgods från bröllopshelgen. Tjuven var min överhettade kille.

 

I övrigt måste jag säga att det varit en ganska tråkig måndag. Förutom att min kollega sa ”your hair looks amazing today” och att en läsare skrev en helt underbart gullig kommentar/komplimang. Sådant gör verkligen en hel dag. Eller vecka. Så tack för det!

 

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.