C'est la vie

It started out as a feeling, which then grew into a hope

Min dag började jag med att springa en morgonrunda ute i solen. Det var inte så värst kallt och jag fick faktiskt lite vårkänslor. Kanske får jag smaka på vår i helgen. Det ska bli runt 10 grader i Amsterdam. Det gillar vi!

Jag gick och la mig tio igår kväll och stängde av datorn en timme innan, så när klockan ringde imorse vid halv sju var jag pigg. Jag tror jag ska göra samma sak ikväll! Det är så skönt att komma upp i tid. Fast okej, jag kom inte upp ur sängen förrän kvart över åtta. Men ändå, tidigt om jag ska jämföra mina vanliga rutiner!

Efter motion och frukost så drog jag till skolan och har suttit till nu och pluggat med flera i klassen. Matilda gav mig läxor till i morgon, haha! Jag kanske inte får godkänt men det är ju värt ett försök åtminstone. Nu vill jag ut i friska luften. Jag tror jag behöver det! 

Om jag får tid över ikväll ska jag – för första gången på två månader – måla mina naglar. Vad tror ni om den här våriga färgen?

0 kommentarer

 • Jennifer

  väldigt fin och vårig! jag hittade ett chockrosa i kylen som åkte på idag till skillnad från alla mörka nagellack som varit hela hösten och vintern. Jag vill inbilla mig själv att det är vår…

 • Mia

  Okej, älskar färgen!!! Sådan där flickig och klassisk grön utan några neontendenser (hatar)
  Du bara måste avslöja märket! Är det Make up store? I så fall, vilken nyans?

  Reka Amsterdam ordentligt nu så du kan ge mig alla tips.
  Bisou

  PS. Så avis att du är där med din fransman, damn it jag vill ha en fransman med, killen jag dejtar är tråkigt svensk. Huh. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.