C'est la vie

Insomnia: Del 3849

Marionnaud har de 50 % nu. Hittade detta lacket på halva priset, från Lancôme. Mina naglar är fina och lila nu. 🙂

Jag kunde inte somna igår. Låg och vred och vände mig hur länge som helst så jag vågar inte ens gissa när jag till slut somnade. Usch det är jättejobbigt att ha sömnproblem. Ni läsare som också har/har haft sömnproblem vet vad jag pratar om. Jag har haft det till och från sedan jag var liten och nu har jag en sådan fas igen. Sen har jag svårt för att gå och lägga mig. Det är som att jag får ångest av att gå och lägga mig eftersom att jag vet att det ändå kommer ta sådan tid att somna. Så jag drar ut på det. Det hjälper ju inte direkt.

Aja, nu ska jag till jobbet. Får be Philippe lära mig hur man gör med deras espressomaskin, haha!
Ha en fin dag allihop! Hoppas några av er i alla fall har fått en god natts sömn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.