Places in France

Imagine waking up to that view every day

IMG_4315

IMG_4312Det har varit en lång dag, med utflykt till både Èze och Cap Ferrat, och nu är jag helt slut. Jag vet inte hur många mil jag gått idag, men det är i alla fall minst en halvmara. När jag kom upp till hotellet så slängde jag mig i poolen för ett kvällsdopp. Det var himmelskt härligt! Jag hade gärna visat er fler bilder nu, men det tar ett tag att ladda upp dem (åter igen, vi är i Frankrike) och jag orkar inte vänta på det. Ska läsa en stund och sen sova. I morgon tänkte jag slänga upp ett inlägg om min måndag som jag spenderade på två riktigt vackra platser.

En sak är säker. Jag måste åka hit oftare. Kanske till och med flytta hit. Ha en lägenhet i Nice och ett gulligt litet stenhus på en bergssluttning i någon av byarna intill. Frågan är snarare varför jag inte bor här redan? Tänk att vakna upp till den där utsikten varje morgon. Då skulle jag aldrig ha någon söndagsångest.

0

0 kommentarer

  • Pernilla

    Det ser helt fantastiskt ut-mkt trevligare än ett kvavt kontor! Jag behöver lite semesterinspiration.. Vad heter orten och stället du bor på?

  • Fabienne

    Fina bilder ! Jag läser ofta din blogg som jag tycker är intressant, men kommenterar sällan. Jag bor på Franska Rivieran. Visst, är det jättefint landskapet ! Jag är född och uppväxt där, och har bott några år i Sverige. Nu är jag tillbaka på den fina Franska Rivieran, och vill bara flytta tillbaka till Sverige ! Jag saknar jättemycket lugnet. Och livskvalität för barnen.. Men du har rätt, här finns det sällan ångest med det turkos vatten.. 😃 Ha en trevlig semester !

  • christinestories

    Haha ja det verkar vara en skönt liv här nere. Även om vardagen säkert finns här med 😉 Och tack du. Betyder mycket för mig att läsa kommentarer som din! Njut av sommaren här nere. Försök tänka på den långa vintern under januari och februari där antalet soltimmar kan räknas på en hand, så känns det kanske lite bättre. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.